Ελληνικά
English

Αθλητικές εγκαταστάσεις

Για τους φίλους των σπορ στη φύση οι αθλητικές εγκαταστάσεις του άλσους του Αγίου Νικολάου θα ικανοποιήσουν κάθε επιθυμία. Τέσσερα γήπεδα τένις που μπορούν να φιλοξενήσουν κι επίσημους αγώνες, τα υπαίθρια γήπεδα μπάσκετ και βόλεϊ κάτω από τις φυλλωσιές των πλατανιών θα «κλέψουν» τον χρόνο, το στρες και την ενέργειά σας.

Ένα πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο με σάουνα και υδρομασάζ είναι πάντοτε στην διάθεσή σας για να μην χάνετε ποτέ την φόρμα σας όσο μακριά κι αν βρίσκεστε από τις αγαπημένες σας συνήθειες.

Το Γήπεδο ποδοσφαίρου κανονικών διαστάσεων με χόρτο και με θέα τις βουνοκορφές του Βερμίου μπορεί να ικανοποίηση τις ανάγκες προετοιμασίας αθλητικών ομάδων αλλά και της παρέας για... παιχνίδι.

Το «στολίδι της Νάουσας», το Δημοτικό Κολυμβητήριο Νάουσας με εγκαταστάσεις Ολυμπιακών προδιαγραφών και υπερσύγχρονο τεχνολογικό και αθλητικό εξοπλισμό είναι ένα από τα αρτιότερα κολυμβητήρια της Ευρώπης.

Βρίσκεται σε απόσταση μόλις 100 μ. από το ξενοδοχείο και προσφέρει την δυνατότητα άθλησης και ψυχαγωγίας τόσο στους κατοίκους της περιοχής, όσο και στους επισκέπτες της.

Περισσότερες πληροφορίες: swimmingpool.naoussa.gr